torstai 21. elokuuta 2014

Käyttövaatteita trikoosta

Tämän viikon ompelukset ovat olleet
perus käyttövaatetta.
Leikkelin nämä aiemmin valmiiksi
ja nyt olen yrittänyt kurautella kasaan.
Sauma silloin ja tällöin,
kun on ehtinyt hetkeksi istahtaa koneen äärelle.
 Tämmöisiä aika perusjuttuja,
ensi kerralla sitten jotain ekstraa mukaan..

Osa kuvista on puhelimella otettuja,
joten ethän pahastu laadusta. 😊
Kameran linssinkin olisi voinut ehkä puhdistaa..
 

 


8 kommenttia:

 1. Ihanan värikkäitä vaatteita! itsekin teen juuri tuolla periaatteella että leikkaan monta vaatetta ja sitten pikkuhiljaa ompelen kasaan, niin paljon kun yhdellä koneella ja samoilla langoilla pääsee :D sitten seuraavana päivä taas toisella koneella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aino! Samoilla linjoilla siis mennään. :) nää tämmöiset on vähän sellaista aivotonta ompelua, joista ei välttämättä tuu ityselle sitä wautsi-efektiä. :D seuraavaksi täytyy varmaa keksiä jotain oikein kivaa ja inspiroivaa. :)

   Poista
 2. Sama tahti täälläkin: sauma silloin toinen tällöin. Kauniita käyttövaatteita teille tuleekin.

  VastaaPoista
 3. Onko mekon helmassa resori? Entä pojan keltaisessa paidassa musta resori ? Niin kivan mallisia mekkoja että taidan itseki toteuttaa tuolla mallilla... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekon helmaan laitoin kantinkääntäjällä resorin, yritin saada sen mahdollisimman tiukkaan. Kaava on muuten uusimmasta ottobresta, pidennettynä ja vähän levennettynä. Tähän malliin olisi mielestäni sopinut kaaritaskut sivuun. :) Keltaisen paidan helmassa on joustofroteesta kaitale, oon tehnyt vastaa via myös resorista ja trikoosta. Tuo kivasti ilmettä kuviolliseen paitaan, tämän kankaan mitta ei olisi riittänyt pojalle joten näin sain lisämittaa vähän.

   Poista
 4. Aivan ihanat nuo tyttöjen lintuvaatteet.. Täytyypäs laittaa noshille tilausta :) onko sulla pikkulikan bodyyn joku kaava vai omasta päästäkö sen lähetät mulle? ;) kiva tuo pääntie, pitää johonkin kokeilla.. Oot kyllä oikee taikuri! Sulta saa aina inspistä kokeilla kaikkea!! Pitäis vaan niin nähä!!

  VastaaPoista
 5. Osta se uusin ob, siinä oli muutama ihan kiva kaava. Jumppiksenkin, jos haluttaa tehä nuoremmalle. :) soitelaampas ja kiitos. :P

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista! <3